Βλάβη στην τηλεδιοίκηση προκάλεσε καθυστερήσεις και διακοπή δρομολογίων σε Προαστιακό και Μετρό

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Λιάρος/athenstransport.com

Ενημέρωση ώρα 19:20

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον Προαστιακό σύμφωνα με την Hellenic Train. Θα ακολουθήσει η σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων.


Ενημέρωση ώρα 18:50

Σύμφωνα με την ΣΤΑ.ΣΥ. έχει αποκατασταθεί η λειτουργία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι και το Αεροδρόμιο με τα δρομολόγια να εκτελούνται κανονικά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Hellenic Train, εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού.


Μεγάλες καθυστερήσεις σε όλα τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας, αλλά και στα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο καταγράφονται το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, έχει η τηλεδιοίκηση είναι εκτός λειτουργίας στο τμήμα ΣΚΑ – Αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός και ο τηλεχειρισμός των αιχμών στο τμήμα αυτό.

Την τελευταία ώρα καταγράφονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Πειραιάς – Κιάτο, Αθήνα – Χαλκίδα και Πειραιά – Αεροδρόμιο με τους συρμούς να παραμένουν σε σταθμούς για μεγάλα χρονικά διαστήματα που φτάνουν ακόμα και τη μία ώρα.

Επιβάτης ανέφερε στο Athens Transport πως παρέμεινε μέσα σε ακινητοποιημένο συρμό στο σταθμό Αγίοι Ανάργυροι επί τουλάχιστον μία ώρα χωρίς καμία ενημέρωση για το πρόβλημα, ενώ το εκδοτήριο του σταθμού συνέχισε να εκδίδει εισιτήρια όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ, δεν εκτελούνται προσωρινά και τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*