Πέμπτη 26/10: Διακόπτεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος μετά τον εντοπισμό βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Vernon Perry/flickr.com

Ενημέρωση ώρα 11:25

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 του Τραμ “Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα”


Ενημέρωση ώρα 9:40

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ “Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα” προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Άγιος Αλέξανδρος – Αγία Τριάδα. Εκτός λειτουργίας είναι το τμήμα Ασκληπιείο Βούλας- Άγιος Αλέξανδρος.

Τροποποιήσεις δρομολογίων για τις λεωφορειακές γραμμές Α1, Α2, Β2, 140, Χ96:

Κατεύθυνση προς Γλυφάδα:

Από Λεωφόρο Ποσειδώνος αριστερά Αλίμου, δεξιά Βουλιαγμένης, δεξιά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Περγάμου, συνέχεια Καραμανλή, αριστερά Παναγούλη, δεξιά Καράγιωργα, αριστερά Ποσειδώνος, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή

Κατεύθυνση προς Αθήνα-Πειραιά :

Από Λεωφόρο Ποσειδώνος, δεξιά  Ζέρβα (πλατεία Γλυφάδας), αριστερά Κύπρου, αριστερά Καράγιωργα ,δεξιά Παναγούλη ,δεξιά Καραμανλή, αριστερά Περγάμου, δεξιά Βενιζέλου, αριστερά Βουλιαγμένης ,αριστερά Αλίμου ,δεξιά Ποσειδώνος , συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.


Ενημέρωση ώρα 22:15

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ< την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, θα υπάρξουν τροποποιήσεις διαδρομών και καθυστερήσεις δρομολογίων λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος (από Λεωφόρο Αλίμου έως Πλατεία Βεργωτή μεταξύ 9:30 – 11:30.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση σχετικά με την κίνηση του Τραμ.


Κλειστή θα παραμείνει για αρκετές ώρες μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος από τον Άλιμο ως και τη Γλυφάδα την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 προκειμένου να πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη μετά τον εντοπισμό μίας βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης, ως εξής:

  1. Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 από το πρωί έως τις 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
    • Λεωφόρος Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
    • Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

Τις ίδιες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν μεταβολές στην κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων, των ΚΤΕΛ καθώς και του Τραμ.

Το Athens Transport επικοινώνησε με τους συγκοινωνιακούς φορείς αλλά ως τις 18:30 το απόγευμα δεν είχαν λάβει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*