Κυριακή 12 Νοεμβρίου: Ενίσχυση δρομολογίων του Μετρό και έναρξη κυκλοφορίας νωρίτερα το πρωί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. το βράδυ του Σαββάτου, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, λόγω της διεξαγωγής του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, τα δρομολόγια στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα ξεκινήσουν εκτάκτως στις 5 το πρωί, μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται, πως στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» τα δρομολόγια ξεκινούν στις 5 το πρωί.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Κυριακής, θα δρομολογηθούν, εφόσον χρειαστεί, ενισχυτικά δρομολόγια και στις 3 Γραμμές του Μετρό, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Σημειώνεται ότι σήμερα Σάββατο παρατηρήθηκε αυξημένος συνωστισμός του Μετρό λόγω της διεξαγωγής αγώνων στο πλαίσιο του Μαραθωνίου χωρίς να έχει προγραμματιστεί κάποια πύκνωση των δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι ως τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023 τα δρομολόγια στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ», ενώ τροποποιήσεις δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ θα βρίσκονται σε ισχύ για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας.

Δείτε αναλυτικά: Τροποποιήσεις δρομολογίων ΜΜΜ λόγω του Αυθεντικού Μαραθωνίου


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας


athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*