Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ στο εργοστάσιο της Yutong στην Κίνα

Share

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.ΣΥ. ΑΕ, κ. Στέφανος Αγιάσογλου, επισκέφθηκε πρόσφατα την μονάδα παραγωγής των οχημάτων στην Κίνα, όπου ως επικεφαλής της Τεχνικής ομάδας της Εταιρείας, η οποία είναι υπεύθυνη για την ένταξη της ηλεκτροκίνησης στην χώρα, ενημερώθηκε για την εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας των ηλεκτροκίνητων λεωφορείων από την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία YUTONG σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενταχθούν στην καθημερινότητα των κατοίκων της Αττικής.

    «Η επίσκεψή μου στην Κίνα και η ανακοίνωση της προμήθειας των 140 ηλεκτροκίνητων λεωφορείων YUTONG σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Ο.ΣΥ. Α.Ε. και τις μεταφορές στην Αττική. Είμαστε περήφανοι που ηγούμαστε της μετάβασης προς πιο βιώσιμες και αποδοτικές μορφές μετακίνησης. Αυτά τα λεωφορεία αποτελούν σύμβολο της δέσμευσής μας στην καινοτομία, την τεχνολογία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας. Προχωράμε με βήματα σταθερά και αποφασιστικά προς τη νέα εποχή στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες» δήλωσε ο κ. Αγιάσογλου. 

    φωτογραφία: ΟΣΥ

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ηλεκτρικά λεωφορεία Yutong, με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα θα ανανεώσουν σημαντικά τον Στόλο των οχημάτων της Εταιρείας και θα προσφέρουν στους επιβάτες μια ασφαλέστερη, πιο άνετη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή μετακίνησης. Ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες, όπως το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα HSA, εμπρόσθιες κάμερες για αποφυγή σύγκρουσης και σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας. Επιπλέον, τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τηλεματικής Yutong V+, που προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τις συνθήκες του οχήματος,  βοηθώντας στη βελτίωση της απόδοσης διαχείρισης, στη μείωση του κόστους συντήρησης και στην ασφάλεια των επιβατών.

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα