Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου: Κλείνουν σταθμοί του Μετρό – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Argybz/Wikimedia Commons

Ενημέρωση ώρα 20:47

Άνοιξαν και οι σταθμοί Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο. Ανοικτοί είναι πλέον όλοι οι σταθμοί του Μετρό.


Ενημέρωση ώρα 20:19

Άνοιξε ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό. Κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί Πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι.


Ενημέρωση ώρα 19:33:

Έκλεισε με εντολή της αστυνομίας και ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση. Κλειστοί παραμένουν και οι σταθμοί Πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι.


Αρχικό άρθρο:

Κλείνουν σταθμοί του Μετρό, ενώ πιθανές είναι και οι μεταβολές δρομολογίων των μέσων που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό θα κλείσει από τις 9:00 και μέχρι νεωτέρας και ο σταθμός Μοναστηράκι από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 και μέχρι νεωτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας


athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*