Αντιμέτωπος με κακούργημα 19χρονος για δολιοφθορά στη γραμμή του ΗΣΑΠ

Copyright ©2007 K. Krallis, SV1XV. Shared under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license

Αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες είναι ένας 19χρονος ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφόρω το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου κοντά σε σημείο όπου έγινε κοπή συνδέσμων καλωδίων σε εγκαταστάσεις του Μετρό.

Σύμφωνα με το protothema.gr, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, αστυνομικοί της ομάδας «Αριάδνη», που περιπολούσαν το δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό, εντόπισαν άνδρα να κινείται εντός του δικτύου, κοντά στον υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας Ηρακλείου.

Ακολούθησε καταδίωξη του άνδρα σε παρακείμενους δρόμους, που κατέληξε στην προσαγωγή του. Η προσαγωγή του 19χρονου άνδρα μετατράπηκε την επόμενη μέρα σε σύλληψη, όταν σχετίστηκε η παρουσία του στην περιοχή του σταθμού του Μετρό «Ηράκλειο» με την κοπή συνδέσμων καλωδίου, για την οποία η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και κρίθηκε προφυλακιστέος. Υπενθυμίζεται πως μετά την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, η αφαίρεση αντικειμένου κρίσιμου για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας ή την ασφάλεια μέσων συγκοινωνίας σταθερής τροχιάς, τιμωρείται ως κακούργημα.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*