Καταγγελία για απόπειρα βιασμού κατά οδηγού λεωφορείου από επιβάτη

Jose HERNANDEZ Camera 51/Shutterstock.com

Προφυλακισμένος βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός λεωφορείου της ΟΣΥ ύστερα από καταγγελία επιβάτη για απόπειρα βιασμού που συνέβη εντός του οχήματος σε τερματική στάση στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν ο οδηγός του λεωφορείου πλησίασε μία 53χρονη γυναίκα ενώ οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές και «άρχισε να θωπεύει το σώμα της και να της κάνει προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων». Ο οδηγός σταμάτησε τις πράξεις του μετά την αντίδραση της γυναίκας, ενώ την άφησε σε μία από τις επόμενες στάσεις και συνέχισε το δρομολόγιό του.

Στη συνέχεια, η παθούσα απευθύνθηκε στις αρχές, και ο οδηγός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Φυλής οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες, Οι αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία, μεταξύ των οποίων και τα ρούχα της γυναίκας τα οποία θα σταλθούν στην ΔΕΕ για ανάλυση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ, η εταιρεία δεν έχει ενημερωθεί νομίμως για το περιστατικό το οποίο βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Δεδομένου όμως του ότι ο οδηγός παραμένει υπό κράτηση, έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ:

Σχετικά με το περιστατικό καταγγελίας επιβάτιδος σε βάρος οδηγού, ο οποίος βάσει
αυτής προσήχθη, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. ενημερώνει:

Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς δεν μπορεί να παρέμβει καθ’οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*