Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026

3-4 Μαΐου: Κλείνουν νωρίτερα σταθμοί στη γραμμή 2 του Μετρό – Λειτουργία προσωρινής λεωφορειακής γραμμής

0
Τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό της Αθήνας θα συνεχιστούν την Κυριακή 3 Μαΐου και τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο τμήμα Αττική – Πανεπιστήμιο και οι σταθμοί στη Γραμμή 2 Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Μεταξουργείο, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 21:40 το βραδύ, 2μιση ώρες...

ΟΑΣΑ: Από 1.005 σημεία η διάθεση ηλεκτρονικών εισιτηρίων

Share

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι 1.005 επιλεγμένα σημεία, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ψιλικών, κ.ά. διαθέτουν ηλεκτρονικά εισιτήρια ATH.ENA Ticket.

    Τα εν λόγω σημεία έχουν παραλάβει φακέλους με πακέτα των 10 + 1 εισιτηρίων και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου και μειωμένου κομίστρου, τα οποία διατίθενται σε 1 τεμάχιο (πολλαπλό εισιτήριο ATH.ENA Ticket).

    Ειδικότερα, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10 + 1 εισιτηρίων, συνολικής αξίας 13,50 ευρώ και φάκελοι των 5 εισιτηρίων, αξίας 6,50 ευρώ.

    Επίσης, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10 + 1 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 6 ευρώ και φάκελοι 5 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 3 ευρώ.

    Συνολικά, έχουν διανεμηθεί περισσότεροι από 230.000 φάκελοι με προφορτισμένα πολλαπλά εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν σε 1.500.000 μεμονωμένα εισιτήρια.

    Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης δήλωσε ότι «ο Οργανισμός διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των κατηγοριών επιβατών. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και καρτών».

 
 

Διαβάστε Περισσότερα