Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού

Προσοχή: Η σελίδα αυτή ΔΕΝ ενημερώνεται πλέον και μπορεί να περιέχει λανθασμένες πληροφορίες. Δείτε τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια όλων των μέσων στο: Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού


Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ακολουθούν πίνακες με τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού. Αν και ο πληροφορίες αυτές υπάρχουν ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες, οι σχετικές αναζητήσεις στο Google συχνά εμφανίζουν μη έγκυρα αποτελέσματα. Καθώς δεχόμαστε πολλές σχετικές ερωτήσεις σε twitter και facebook, νομίζουμε ότι είναι χρήσιμο να υπάρχουν και σε αυτό το site.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δρομολόγια όλων των μέσων εκτελούνται νωρίτερα (γύρω στις 22:00 – 23:00) δύο μέρες το χρόνο: το Μεγάλο Σάββατο και την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το ίδιο μπορεί να συμβεί επίσης όταν έχει προγραμματιστεί κάποια στάση εργασίας.

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός – γραμμή 1 Μετρό)

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια ΗΣΑΠ (κλικ για μεγέθυνση)
Πρώτα και τελευταία δρομολόγια ΗΣΑΠ
  • Τα παραπάνω δρομολόγια ισχύουν για όλες τις μέρες της εβδομάδας. Στον ηλεκτρικό ΔΕΝ ισχύει η δίωρη παράταση του ωραρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.
  • Κάθε πρωί, εκτός από τα πρώτα τρένα από Κηφισιά προς Πειραιά και από από Πειραιά προς Κηφισιά (αναχωρούν στις 5:00 π.μ.), υπάρχουν και επιπλέον συρμοί από συρμοί από Ομόνοια προς Κηφισιά (αναχώρηση 4:49 π.μ.) και από Άνω Πατήσια προς Πειραιά (αναχώρηση 5:05 π.μ.)
  • Επίσης, κάθε βράδυ, εκτός από τα τελευταία τρένα από Κηφισιά προς Πειραιά και από από Πειραιά προς Κηφισιά (αναχωρούν στις 00:15 π.μ.), υπάρχουν και επιπλέον συρμοί από Κηφισιά προς Ομόνοια και από Πειραιά προς Ομόνοια (αναχωρούν στις 00:30 π.μ.)

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 2 Μετρό

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 2 Μετρό
Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 2 Μετρό
  • Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, ισχύει δίωρη παράταση του ωραρίου λειτουργίας.
  • Εκτός από τους πρώτους συρμούς από Ελληνικό προς Ανθούπολη και από Ανθούπολη προς Ελληνικό (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.) υπάρχουν επιπλέον τρένα από Αττική προς Ελληνικό (αναχώρηση στις 5:30 π.μ. αλλά μόνο από Δευτέρα – Παρασκευή ), και από Άγιο Δημήτριο προς Ανθούπολη (αναχώρηση στις 5:30 π.μ.)
  • Τελευταία αναχώρηση συρμών από το Σύνταγμα (για τις γραμμές 2 και 3, προς όλες τις κατευθύνσεις -εκτός Αεροδρομίου) στις 00:20 π.μ. ή στις 2:20 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 3 Μετρό

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 3 Μετρό
Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 3 Μετρό
  • Δρομολόγια ΑεροδρομίουΔείτε τα πρώτα και τα τελευταία δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
  • Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, ισχύει δίωρη παράταση του ωραρίου λειτουργίας, όχι όμως για τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
  • Εκτός από τους πρώτους συρμούς από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αγία Μαρίνα και από Αγία Μαρίνα προς Δουκίσσης Πλακεντίας (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.) υπάρχουν επιπλέον τρένα από Εθνική Άμυνα προς Αγία Μαρίνα, και από Μοναστηράκι προς Δουκίσσης Πλακεντίας (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.)
  • Τελευταία αναχώρηση συρμών από το Σύνταγμα (για τις γραμμές 2 και 3, προς όλες τις κατευθύνσεις -εκτός Αεροδρομίου) στις 00:20 π.μ. ή στις 2:20 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Τραμ

firstlast4
Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Τραμ

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού: Αεροδρόμιο - Κιάτο
Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού: Αεροδρόμιο – Κιάτο

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού: Κιάτο - Αεροδρόμιο
Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού: Κιάτο – Αεροδρόμιο
  • Με κίτρινο χρώμα τα δρομολόγια Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο, και με κόκκινο τα δρομολόγια Αεροδρόμιο – Κιάτο Αεροδρόμιο.
  • Για το σύνολο των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων Πειραιάς – Αθήνα – Χαλκίδα, δείτε: Τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας.

 

Λεωφορεία και Τρόλεϊ

Γενικά, πολλές γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ ξεκινούν δρομολόγια από τις 5:00 (κάποιες γραμμές αργότερα ως τις 07:00 ή 08:00 τα Σαββατοκύριακα). Ομοίως, τα τελευταία δρομολόγια ξεκινούν γενικά γύρω στις 23:00 – 00:00, αν και κάποιες γραμμές ολοκληρώνουν τα δρομολόγιά τους αρκετά νωρίτερα.

Μπορείτε να δείτε τις προγραμματισμένες ώρες αναχώρησης από τις αφετηρίες και τα τέρματα κάθε γραμμής στην ιστοσελίδα της τηλεματικής. Μπορείτε να επιλέξετε από όλες οι γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ της Αθήνας.

Για τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ που κυκλοφορούν κατά τις νυχτερινές ώρες, δείτε: Τα νυχτερινά Λεωφορεία της Αθήνας

 

Δείτε επίσης:

 

Πηγές: ΣΤΑΣΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*