Απεργίες στα Λεωφορεία, τα Τρόλεϊ και τον Προαστιακό την Τετάρτη 9 Απριλίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο athenstransport.com/strikes

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 π.μ και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Χωρίς Τρόλεϊ όλη τη μέρα της Τετάρτη 9 Απριλίου λόγω 24ωρης απεργίας στην οποία αποφάσισε να προχωρήσει η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Την ίδια ημέρα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο τρένου, υπεραστικό ή του Προαστιακού. Aκυρώσεις ανακοινώθηκαν και για τα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 8 Απριλίου (δείτε εδώ).

Το Μετρό δεν θα κινείται καθ όλη τη διάρκεια της μέρας στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 10:00 π.μ. και μέχρι νεοτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση. Ο σταθμός Σύνταγμα άνοιξε από τις 14:00.

Πέραν αυτών, το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ θα κινούνται κανονικά.

Όσον αφορά την περίοδο του Πάσχα, οι σιδηροδρομικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε:

  • Τρεις τρίωρες στάσεις τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη,
  • 24ωρη απεργία το Μ. Σαββάτο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς και απεργία στα εμπορικά τρένα όλη την εβδομάδα του Πάσχα.

Πηγές: athenstransport.com, ΠΟΣ, Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ

Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

1 Comment

  1. πφφ Ελλάδα, βρήκαμε τώρα την εύκολη λύση “απεργία”, επειδή βαριούνται να δουλέψουν το Πάσχα το ονομάζουν απεργία και όλα μια χαρά, γι αυτό θα είμαστε μια ζωή άξιοι της μοίρας μας!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*