Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Απεργίες στα Λεωφορεία, τα Τρόλεϊ και τον Προαστιακό την Τετάρτη 9 Απριλίου

Share

    Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο athenstransport.com/strikes

    Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014.

    Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 π.μ και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

    Χωρίς Τρόλεϊ όλη τη μέρα της Τετάρτη 9 Απριλίου λόγω 24ωρης απεργίας στην οποία αποφάσισε να προχωρήσει η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

    Την ίδια ημέρα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο τρένου, υπεραστικό ή του Προαστιακού. Aκυρώσεις ανακοινώθηκαν και για τα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 8 Απριλίου (δείτε εδώ).

    Το Μετρό δεν θα κινείται καθ όλη τη διάρκεια της μέρας στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 10:00 π.μ. και μέχρι νεοτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση. Ο σταθμός Σύνταγμα άνοιξε από τις 14:00.

    Πέραν αυτών, το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ θα κινούνται κανονικά.

    Όσον αφορά την περίοδο του Πάσχα, οι σιδηροδρομικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε:

    • Τρεις τρίωρες στάσεις τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη,
    • 24ωρη απεργία το Μ. Σαββάτο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς και απεργία στα εμπορικά τρένα όλη την εβδομάδα του Πάσχα.

    Πηγές: athenstransport.com, ΠΟΣ, Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ

    Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

    Creative Commons License

    Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
    Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

 
 

Διαβάστε Περισσότερα