Ανοικτό τελικά το τμήμα Πειραιάς – Ομόνοια του ΗΣΑΠ στις 30 και 31 Ιουλίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο https://athenstransport.com/strikes

Ανοικτό τελικά θα παραμείνει το τμήμα Πειραιάς – Ομόνοια της γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31  Ιουλίου 2011. Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε πως η προηγούμενη απόφαση για το κλείσιμο του τμήματος αυτού αναστέλλεται έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό στο ενδεχόμενο που παραταθεί η απεργία των ιδιοκτητών ταξί. Η γραμμή 1 του Μετρό θα λειτουργεί σε όλο το τμήμα από Κηφισιά έως Πειραιά με μετεπιβίβαση στο σταθμό Ομόνοια.

Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα Πειραιάς – Ομόνοια της γραμμής 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός) το  Σάββατο 30 και την Κυριακή 31  Ιουλίου 2011, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Ταύρος – Καλλιθέα.

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές  της ΕΘΕΛ (π.χ. την γραμμή 040 Πειραιάς – Σύνταγμα).

Υπενθυμίζεται ότι η αποβάθρα προς Ομόνοια του σταθμού Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ παραμένει εκτός λειτουργίας. Τα έργα στο τμήμα Μοναστηράκι – Θησείο έχουν σταματήσει έως τις 2 Αυγούστου όταν θα εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο της Αθήνας αγωγή που έχει καταθέσει ομάδα πολιτών κατά του ΗΣΑΠ.

Δείτε επίσης: Οι εξελίξεις στα έργα του ΗΣΑΠ

Πηγή: ΣΤΑΣΥ

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter