Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Δωρεάν ασύρματο internet από τα ΚΤΕΛ Αττικής

Share

    Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα έχουν σύντομα οι επιβάτες των λεωφορείων της ΚΤΕΛ Νομού Αττικής Α.Ε. Η εταιρία αποφάσισε πιλοτικά την παροχή Wi-fi σύνδεσης στα λεωφορεία που εκτελούν το υπεραστικό δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

    Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο. Η παροχή του διαδικτύου θα επιτευχθεί με την εγκατάσταση στα πούλμαν της Κινητής Ευρυζωνικής Πύλης Moovbox M200 από την εταιρία infotrip.

    Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η αναβάθμιση της ποιότητας του ταξιδιού και η προσέλκυση νέων πελατών για την ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε.  Ήδη ΚΤΕΛ άλλων νομών, όπως το ΚΤΕΛ Κοζάνης, προσφέρουν ευρυζωνικές συνδέσεις για τους επιβάτες των δρομολογίων τους.

    Πηγή: infotrip

    Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter
 
 

Διαβάστε Περισσότερα