Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Χειμερινά δρομολόγια στα Λεωφορεία από τις 12 Σεπτεμβρίου – Προειδοποιήσεις για ταλαιπωρία

Share

    Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 αρχίζει να εφαρμόζεται το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων για τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ της Αθήνας.

    Τη φετινή χειμερινή περίοδο θα λειτουργήσουν περίπου 20 γραμμές λιγότερες από πέρυσι μετά από την κατάργηση πολλών γραμμών στα μέσα του καλοκαιριού, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ. Την προηγούμενη βδομάδα πάντως ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία 2 γραμμών και οι αλλαγές στις διαδρομές άλλων, μετά από αντιδράσεις των τοπικών αρχών και πολιτών.

    Παράλληλα, οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ προειδοποιούν το επιβατικό κοινό ότι θα υποστεί ταλαιπωρία τις επόμενες μέρες . Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους: «Με το [χειμερινό] πρόγραμμα θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στην μετακίνηση των επιβατών. Οι βάρδιες, τα δρομολόγια σε λεωφορεία και τρόλεϊ υπολείπονται των αναγκών. Καλούμε τους επιβάτες να μην τα βάζουν με τους εργαζόμενους για την ταλαιπωρία που θα υποστούν το επόμενο διάστημα.»

    Διαβάστε επίσης:

    1. Καταργούνται και τροποποιούνται λεωφορειακές γραμμές από τις 23 & 25 Ιουλίου
    2. Περισσότερες αλλαγές στις γραμμές του ΟΑΣΑ από τις 12 Σεπτεμβρίου
    Πηγή: Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ

     

    Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter.
    Προσοχή: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή κειμένων από το athenstransport.com χωρίς άδεια και αναφορά πηγής.
 
 

Διαβάστε Περισσότερα