Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Βελτίωση σήματος κινητής τηλεφωνίας – mobile internet σε βαγόνια της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Share

    Βελτιωμένο σήμα κινητής τηλεφωνίας και δυνατότητα να σερφάρουν στο internet χρησιμοποιώντας smartphones ή usb stick έχουν οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ταξιδεύουν στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

    Η εταιρία προχώρησε στην εγκατάσταση συστήματος βελτίωσης του σήματος κινητής τηλεφωνίας των δικτύων COSMOTE, VODAFONE και WIND μέσω της τεχνολογίας ψηφιακής αναμετάδοσης. Η εγκατάσταση του συστήματος έχει πραγματοποιηθεί στα βαγόνια Α’ και Β’ θέσης και Εστιατορίου των αμαξοστοιχιών 50/59 και 51/58 που πραγματοποιούν το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

    Αμαξοστοιχία Αθήνα, αναχώρηση  Θεσσαλονίκη, άφιξη
    50 (IC) 07:18 12:41
    58 (IC) 16:16 21:39

     

    Αμαξοστοιχία Θεσσαλονίκη, αναχώρηση  Αθήμα, άφιξη
    51 (IC) 05:13 10:23
    59 (IC) 15:04 20:24

    Σχετικές ενδείξεις ενημερώνουν τους επιβάτες για τα βαγόνια όπου έχει υλοποιηθεί η βελτίωση σήματος. Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξετάζει τη δυνατότητα παροχής WiFi δικτύου μέσα στα βαγόνια, το οποίο θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το υπάρχον σύστημα.

    Δείτε επίσης: Εισιτήρια από 9 ευρώ για Θεσσαλονίκη και νέες υπηρεσίες από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    Creative Commons License Αυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα