Βελτίωση σήματος κινητής τηλεφωνίας – mobile internet σε βαγόνια της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Βελτιωμένο σήμα κινητής τηλεφωνίας και δυνατότητα να σερφάρουν στο internet χρησιμοποιώντας smartphones ή usb stick έχουν οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ταξιδεύουν στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία προχώρησε στην εγκατάσταση συστήματος βελτίωσης του σήματος κινητής τηλεφωνίας των δικτύων COSMOTE, VODAFONE και WIND μέσω της τεχνολογίας ψηφιακής αναμετάδοσης. Η εγκατάσταση του συστήματος έχει πραγματοποιηθεί στα βαγόνια Α’ και Β’ θέσης και Εστιατορίου των αμαξοστοιχιών 50/59 και 51/58 που πραγματοποιούν το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Αμαξοστοιχία Αθήνα, αναχώρηση  Θεσσαλονίκη, άφιξη
50 (IC) 07:18 12:41
58 (IC) 16:16 21:39

 

Αμαξοστοιχία Θεσσαλονίκη, αναχώρηση  Αθήμα, άφιξη
51 (IC) 05:13 10:23
59 (IC) 15:04 20:24

Σχετικές ενδείξεις ενημερώνουν τους επιβάτες για τα βαγόνια όπου έχει υλοποιηθεί η βελτίωση σήματος. Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξετάζει τη δυνατότητα παροχής WiFi δικτύου μέσα στα βαγόνια, το οποίο θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το υπάρχον σύστημα.

Δείτε επίσης: Εισιτήρια από 9 ευρώ για Θεσσαλονίκη και νέες υπηρεσίες από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Creative Commons License Αυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

 • alex

  Σήμερα επέστρεψα από θεσ/νικη με το 59 (15:04) βαγόνι 4

  Σήμα σχεδόν ανύπαρκτο

  • Theodoros Papatheodorou

   κι εγώ τα ίδια μιας και ανεβοκατεβαίνω..οχι μονο wifi 3g ουτε μια γραμμή σήμα δεν έχει στην περισσότερη διαδρομή..Απαράδεκτο..

 • Πολύ καλή κίνηση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν γενικά στην Eλλάδα αυτές τις μέρες. Εμείς που δεν ταξιδεύουμε με τραίνο, περιμένουμε να ολοκληρωθεί επιτέλους ο διαγωνισμός μήπως και δούμε wireless σε κάποιο σταθμό του μετρό…