Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου στο Μετρό

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. και το Εθνικό Θέατρο προσκαλούν τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς σε ένα δρώμενο για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά! Οι συντελεστές της παράστασης «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» της Άλκης Ζέη, θα παρουσιάσουν στους επιβάτες ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο σταθμό του Συντάγματος, στο χώρο επικύρωσης εισιτηρίων. Πρόκειται για μια ακόμα κοινή δράση από τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και το Εθνικό Θέατρο, που στόχο έχει να δώσει μια εύθυμη νότα στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και να φέρει τον πολιτισμό μέσω του θεάτρου πιο κοντά στη ζωή της πόλης.

 «Ο Μεγάλος περίπατος του Πέτρου», ένα από τα σπουδαιότερα σύγχρονα ελληνικά παιδικά μυθιστορήματα της Άλκης Ζέη,επαναλαμβάνεται για δεύτερη επιτυχημένη χρονιά στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού θεάτρου σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

 Η πορεία ενός εννιάχρονου αγοριού του Πέτρου, γεμάτη θαυμαστές περιπέτειες και οι δυσκολίες, στην Αθήνα της κατοχής αλλά και το θάρρος και η επινοητικότητά του, συναρπάζουν τους μικρούς θεατές, καθώς στη σκηνή ζωντανεύει ένα έργο, που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από μικρούς και μεγάλους.

 Οι Σταθερές Συγκοινωνίες και το Εθνικό Θέατρο επιφυλάσσουν μια ακόμη έκπληξη για τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς. Πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του δρώμενου οι επιβάτες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (σημείο: έξω από το γραφείο του Υπευθύνου Σταθμού) στην κλήρωση, που θα αναδείξει 20 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου». Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση

Πηγή: ΣΤΑΣΥ Α.Ε.