Απεργίες στις συγκοινωνίες την Τρίτη 16 Ιουλίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο athenstransport.com/strikes

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16 Ιουλίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο τρένου εκτός από τις τουριστικές αμαξοστοιχίες στις διαδρομές Ολυμπία – Πύργος – Κατάκωλο και Α. Λεχώνα – Μηλιές.

Την ίδια μέρα οι συρμοί του Μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται από τα  express λεωφορεία του Αεροδρομίου, μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00.

Οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός θα παραμείνουν κλειστοί από τις 9:30 π.μ. και μέχρι νεωτέρας, με εντολή της αστυνομίας. 

Λόγο της 24ωρης απεργίας ματαιώνονται επίσης τα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 16 Ιουλίου και τα πρωινά δρομολόγια της Τετάρτης 17 Ιουλίου. Αναλυτικά οι ακυρώσεις δρομολογίων.

Από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 θα κινούνται τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ λόγω στάσεων εργασίας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Creative Commons License 

Το παραπάνω κείμενο χορηγείται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

8 Comments

 1. Απλά μου φαίνεται περίεργο τις πρώτες πρωινές ώρες της τρίτης να κυκλοφορούν νυχτερινά και αντίστοιχα τις πρώτες ώρες της τετάρτης.. Μια από τις δύο περίμενα να μην κυκλοφορούν..
  Ευτυχώς είχε ανοίξει ο σταθμός του πανεπιστημίου μέχρι το προτελευταίο μετρό που πήρα προς αγιο δημήτριο και δεν έμεινα στο κέντρο :p

  • Μη σου φαίνεται περίεργο, διότι και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και της Ανάστασης, νυχτερινά και εξπρές Αεροδρομίου λειτουργούν κανονικά.

   • Ναι, ισχύει.. Έχω πετύχει Χ95 κάνα μισάωρο μετά την ανάσταση.
    Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι ας πούμε, αν πιάνεται σε κάποια “μέρα” η νυχτερινή βάρδια, ή αν είναι “ανεξάρτητη” άρα δεν την επηρεάζουν οι στάσεις εργασίας στην αρχή και το τέλος της “κανονικής” βάρδιας..

 2. 1η ερώτηση: Ξέρουμε αν το πανεπιστήμιο έχει ανοίξει πλέον γιατί ο ευαγγελισμός έχει ανοίξει;
  2η: το 790 θα έχει σίγουρα κανονικά δρομολόγια όπως είπατε;

  • Το 790 ξεκίνησε κανονικά τα δρομολόγιά του στις 00:30. Όπως φαντάζομαι θα έγινε και με το 500 και με το Χ14 και το 11

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*