Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Άνοιξαν οι σταθμοί Πύργος Βασιλίσσης και Κάτω Αχαρναί του Προαστιακού

Share

    Για τα δρομολόγια του ισχύουν αυτή τη στιγμή, δείτε: Τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας

    Άνοιξαν από σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 οι σταθμοί Πύργος Βασιλίσσης και Κάτω Αχαρναί του Προαστιακού της Αθήνας. Στους σταθμούς προς το παρόν θα σταθμεύουν μόνο οι συρμοί που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα – Λιόσια – Αθήνα (7 δρομολόγια τη μέρα που αναμένεται να αυξηθούν) ενώ μελλοντικά θα σταθμεύουν και οι συρμοί της Χαλκίδας.

    Η παράδοση των σταθμών Πύργος Βασιλίσσης και Κάτω Αχαρναί (προηγούμενη ονομασία «Λυκότρυπα») αναμενόταν ήδη από το 2012 όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής διπλού διαδρόμου στο τμήμα ΣΚΑ – Τρεις Γέφυρες. Άγνωστη παραμένει η τύχη των σταθμών Θυμαράκια (ανάμεσα σε Σταθμό Λαρίσης και Αγίους Αναργύρους) και Ταύρος (ανάμεσα σε Ρουφ και Ρέντη) αλλά πιθανότατα θα λειτουργήσουν μετά την ολοκλήρωση των έργων στο τμήμα Πειραιάς – Τρεις Γέφυρες που σίγουρα θα χρειαστεί ακόμα αρκετά χρόνια.

    Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΕΡΓΟΣΕ το 2015 αναμένεται η λειτουργία του σταθμού Ζεφύρι (ανάμεσα σε ΣΚΑ και Άνω Λιόσια).

    xartis

    Ακολουθούν τα δρομολόγια Αθήνας – Άνω Λιόσια – Αθήνα όπως ισχύουν από σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2014:

    Δρομολόγια Αθήνα - Άνω Λιόσια - Αθήνα του Προαστιακού (κλικ για μεγέθυνση)
    Δρομολόγια Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα του Προαστιακού (κλικ για μεγέθυνση)

    Πηγή: ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    Creative Commons License

    Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
    Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

 
 

Διαβάστε Περισσότερα