Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Σε πιλοτική λειτουργία οι πρώτες στάσεις της τηλεματικής

Share

    ΣΤΑΣΕΙΣ_8108_post

     φωτο: popaganda.gr

    Τοποθετήθηκαν και λειτουργούν δοκιμαστικά από σήμερα οι 10 πρώτες «έξυπνες στάσεις» της τηλεματικής των λεωφορείων και τρόλεϊ της Αθήνας. Οι στύλοι με της οθόνες της τηλεματικής προς το παρόν ενημερώνουν για το χρόνο άφιξης των επόμενων λεωφορείων της γραμμής 224 Καισαριανή – Ελ. Βενιζέλου (Πολύγωνο).

    Μέσα σε διάστημα ενός εξαμήνου θα τοποθετηθούν περίπου 100 στάσεις που θα ενημερώνουν για δρομολόγια διαφορετικών γραμμών.

    Η πλήρης λειτουργία του συστήματος αναμένεται στα τέλη του 2015 με 1000 έξυπνες στάσεις σε όλη την Αθήνα. Παράλληλα, οι επιβάτες θα μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια όλων των γραμμών μέσω ιστοσελίδας και εφαρμογής κινητών τηλεφώνων.

    image

    φωτο: Nick m

     

    Creative Commons License 

    Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
    Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

 
 

Διαβάστε Περισσότερα