Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Μεταβολές στα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ λόγω εκλογών

Share

    Μεταβολές στα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ θα επέλθουν από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 λόγω των εθνικών εκλογών. Αναλυτικά:

    • Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015: Δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν από τις 05:00. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
    • Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015: Δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα Σαββάτου. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
    • Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015: Δρομολόγια με βάση το πρόγραμμα Κυριακής και αργιών.
    • Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015: Δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν από τις 05:00. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

    Πηγή: Συγκοινωνίες Αθηνών

    Creative Commons License

    Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια
    Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

 
 

Διαβάστε Περισσότερα