Κλείνουν σταθμοί του Μετρό λόγω του Πολυτεχνείου

19:15: Άνοιξαν όλοι οι σταθμοί του μετρό.

15:45: Κλειστός και ο σταθμός Πανεπιστήμιο

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 14:00 από τις 14:30 οι σταθμοί του Μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Μέγαρο Μουσικής λόγω των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015. Οι σταθμοί κλείνουν με εντολή της αστυνομίας και για λόγους ασφαλείας και θα ανοίξουν μετά το πέρας της πορείας του Πολυτεχνείου. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Όσο οι σταθμοί παραμένουν κλειστοί, η μετεπιβίβαση μεταξύ των γραμμών 2 και 3 θα γίνεται μέσω της γραμμής 1 και των σταθμών Μοναστηράκι και Ομόνοια.

Bx5VCMkIcAIsi5c

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά του κλεισίματος σταθμών του Μετρό τις μέρες πραγματοποίησης πορειών και συγκεντρώσεων. Ωστόσο το κλείσιμο των σταθμών είναι επιβεβλημένο για την προστασία τόσο των επιβατών μέσα στον κλειστό χώρο ενός σταθμού μετρό όσο και του ίδιου του σταθμού.

Ο ΟΑΣΑ έχει επίσης ανακοινώσει προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες έως 06:00 π.μ. της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2015. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 11885.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*