Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Οι ελεγκτές εισιτηρίων σταματούν τους ελέγχους μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους στο διαδίκτυο

Share

    Να παραμείνουν στον χώρο ανάληψης βάρδιας και να μην προχωρήσουν σε ελέγχους έχει καλέσει το Σωματείο Εργαζόμενων Λειτουργίας Μετρό τους ελεγκτές εισιτηρίων της ΣΤΑ.ΣΥ. μετά τη δημοσιοποίηση λίστας με τα προσωπικά στοιχεία των ελεγκτών σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Παράλληλα, το σωματείο υπέβαλε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και κάλεσε τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. να αναλάβει τις ευθύνες της. Στο κείμενό τους οι αναρχικοί αναφέρονται υβριστικά στους ελεγκτές εισιτηρίων και καλούν σε πράξεις βίας εναντίον τους.

    Η δημοσιοποίηση των στοιχείων 111 υπαλλήλων της ΣΤΑ.ΣΥ. στην ιστοσελίδα Indymedia φαίνεται πως έγινε από την ίδια ομάδα αναρχικών που την προηγούμενη εβδομάδα επιτέθηκαν σε σταθμούς του μετρό προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη μετά από αυτές τις επιθέσεις.

    Αξίζει να αναφερθεί πως ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζης έχει πολλές φορές στο παρελθόν αναφερθεί απαξιωτικά στους ελεγκτές εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντάς τους ως «κεφαλοκυνηγούς».

     

 
 

Διαβάστε Περισσότερα