Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Στον αέρα η εφαρμογή της τηλεματικής του ΚΤΕΛ Πάτρας… εε, του ΟΑΣΑ

Share

    tilematiki

    Ενημέρωση 22/3:

    Από τον κώδικα της εφαρμογής λείπουν σήμερα τα στοιχεία του ΚΤΕΛ Πάτρας.

    ———————————————————————-

    Στον αέρα έδωσε σήμερα ο ΟΑΣΑ, σύμφωνα και με την υπόσχεσή του, την web εφαρμογή της τηλεματικής για τα λεωφορεία της Αθήνας.

    Προς το παρόν, η εφαρμογή φιλοξενείται στην προσωρινή διεύθυνση http://195.46.22.91/

    Αν η εφαρμογή μοιάζει με αυτές του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη και του αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας είναι επειδή και οι τρεις εφαρμογές έχουν κατασκευαστεί από την ίδια εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

    Κοιτώντας όμως τον κώδικα της σελίδας, βλέπουμε πως η εφαρμογή του ΟΑΣΑ μοιάζει με αυτήν του ΚΤΕΛ Πάτρας ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Οι developers, όπως φαίνεται και παρακάτω, έχουν αφήσει αμετάβλητα μέσα στη σελίδα τα στοιχεία του ΚΤΕΛ Πατρών. Είναι και αυτός ένας από του κινδύνους του copy-paste.

    patra

    Όπως έχουμε επανειλημμένα πει, για την κανονική λειτουργία του συστήματός της τηλεματικής στο σύνολό του, θα απαιτηθούν ακόμα αρκετές εβδομάδες. Επίσης, είναι λογικό και αυτονόητο πως τον πρώτο καιρό θα υπάρξουν δυσλειτουργίες και προβλήματα. Βλέποντας όμως σήμερα το πρωί τόσες πολλές «έξυπνες στάσεις» να βρίσκονται ακόμα σβηστές, καθώς και την προχειρότητα του όλου launch, ίσως τόσο ο ΟΑΣΑ όσο και ο ανάδοχος του έργου βιάστηκαν να βγάλουν στον αέρα κάτι που προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμο.

    Συνεχίζουμε λοιπόν να αναμένουμε την «κανονική λειτουργία» της τηλεματικής…

    Δείτε επίσης: Τηλεματική: Μία μεγάλη ευκαιρία για τα λεωφορεία της Αθήνας

 
 

Διαβάστε Περισσότερα