Τρίτη 4 Οκτωβρίου: Στάση εργασίας στα Τρόλεϊ

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, από τις 11:00 π.μ. έως τις 16:00. Τα τελευταία δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 10:00 π.μ. ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Τρόλεϊ αναμένεται έως τις 17:00. Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση. Μοναδικά θέματα της γενικής συνέλευσης είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Για μία ακόμη φορά η Ένωση Εργαζόμενων ΗΛΠΑΠ δείχνει πόσο (δεν) σέβεται το επιβατικό κοινό όντας η μόνη συνδικαλιστική ένωση που ακινητοποιεί τα οχήματά της σε ώρες και μέρες αιχμής προκειμένου να πραγματοποιήσει γενικές συνελεύσεις χωρίς ενδιαφέρον και συχνά χωρίς απαρτία. Είναι άξιο απορίας γιατί αυτού του είδους οι απεργίες δεν είναι παράνομες.

 

3 Comments

  1. Δεν ξέραμε, ότι πρέπει να πάρουμε την άδειά σας, για να ασκήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας που είναι η Γενική Συνέλευση, την άλλη φορά θα είμαστε πιο προσεκτικοί!

      • θα μας κάνουνε να θέλουμε όλοι ιδιωτικά τα πάντα ακόμα και όσους υπό άλλες συνθήκες θα είμαστε υπέρ του δημοσίου. Καμιά ευθύνη απέναντι στον πολίτη κρατάνε ομήρη ολόκληρη πόλη που τυγχάνει να είναι η ΑΘΗΝΑ και πρωτεύουσα της Ελλάδος. Μια πόλη που αν δεν έχεις αμάξι δεν μπορείς να πας στην δουλειά σου, και που δεν υπάρχει μήνας σχεδόν χωρίς απεργία. Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη στάση αλλά γενικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*