Συμφωνία για δωρεάν προβολή της Εκκλησίας στο Μετρό

Απόφαση για στενότερη συνεργασία μεταξύ της ΣΤΑΣΥ και της Εκκλησίας της Ελλάδος έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΣΤΑΣΥ. Όπως αποφασίστηκε, η ΣΤΑΣΥ θα προσφέρει άνευ ανταλλάγματος προβολή του έργου της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας στους σταθμούς του Μετρό.

Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα από 2 Μαΐου έως και 15 Ιουνίου 2017, θα προβάλλεται, χωρίς κόστος, βίντεο της Εκκλησίας στις οθόνες των σταθμών των γραμμών 1, 2 και 3 του Μετρό. Επίσης, κατά το ίδιο διάστημα θα διατεθεί δωρεάν χώρος στα διαφημιστικά πλαίσια των σταθμών όλων των γραμμών για ανάρτηση αφίσας με σκοπό την προβολή και  ανάδειξη του έργου που επιτελεί η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας.

 

14 Comments

 1. Αλίμονο, δεν είναι δα τίποτα μεγιστάνες σαν το Χαμόγελο του Παιδιού να έχουν να βάλουν από την τσέπη τους.

 2. Είναι που οι υπόλοιπες θρησκευτικές ομάδες στην Ελλάδα (Μορμόνοι, Ευαγγελιστές, Μάρτυρες του Ιεχωβά) κάνουν αυτές, με κάποιο τρόπο, “κακό” προσηλυτισμό και ενοχλούν… αν το κάνει όμως η Εκκλησία Α.Ε. τότε όλα καλά !!

 3. Πάλι στο τζάμπα το παπαδαριό. Πού πληρώνουν τελικά; Άι σιχτίρ από κει χάμω.
  Δόξαστε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ !

 4. Αυτοί της ΣΤΑΣΥ δεν δεν γκρινιαζαν ότι θα μειωθούν τα έσοδα και θα απαξιωθεί η εταιρεία αν η διαχείριση των διαφημιστικών χώρων πάει στον ΟΑΣΑ;
  Αυτοί της ΣΤΑΣΥ δεν μας ταλαιπωρούσαν με απεργίες για να κρατήσουν την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων και τα έσοδα από αυτούς;
  Πόσο έσοδα περιμένουν να έχουν από την δωρεάν παραχώρηση στην εκκλησία;

  • Την απεργία την έκαναν οι εγαζόμενοι των σταθερών συγκοινωνιών ενώ την απόφαση για την δωρεάν προβολή της εκκλησίας την υπέγραψε η εργοδοσία των σταθερών συγκοινωνιών. Άλλη η πολιτική της εργοδοσίας, αλλές οι διεκδικήσεις των εργαζομένων.

   • Να υποθέσω λοιπόν ότι οι εργαζόμενοι που κόπτονται για τα έσοδα της εταιρείας αντέδρασαν, έβγαλαν ανακοινώσεις όπου καταδικάζουν την ενέργεια της εργοδοσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*