Πέμπτη 1 Ιουνίου: Χωρίς τρένα και Προαστιακό

Ενημέρωση 29 Ιουνίου:

Η ΠΕΠΕ αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας για την Τρίτη 30 Μαΐου και την Τετάρτη 31 Μαΐου, σπάζοντας έτσι το lockout της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Κατά συνέπεια, τα δρομολόγια των τρένων συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας θα εκτελούνται κανονικά τις δύο αυτές μέρες.

Η 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ.


Αρχικό άρθρο:

Κανένα δρομολόγιο τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η ΠΕΠΕ ανακοίνωσε με εξώδικό της προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας για την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου και την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας για την Πέμπτη 1 Ιουνίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε να αναστείλει όλα τα δρομολόγια τις μέρες αυτές για να μην πραγματοποιηθεί σύγχηση στους επιβάτες ως προς τα ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν και ποια όχι.

2 Comments

  1. Η εργοδοσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρώτη αποφάσισε εμμέσως πλην σαφώς να εφαρμόσει το δικαίωμα του εργοδότη να κάνει ανταπεργία ή το λεγόμενο lock out που επιχειρείται να θεσπιστεί μέσα από τα αντεργατικά,
    αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μνημόνια.

    • Το μουνι που τους πεταγε! Πρεπει να καταργηθουν οι απεργιες. Κανουν πολυ περισσοτερο κακο παρα καλο. Ταλαιπωρουν ποσους χιλιαδες Ελληνες για τα κομματα που αυτοι ψηφιζουν. Αι στο γεροδιαολο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*