Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Ανταλλαγή παλιών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ με ηλεκτρονικό εισιτήριο

Share

    Ενημέρωση 24/11: Η ανταλλαγή των παλιών εισιτηρίων θα είναι δυνατή και στο σταθμό Εθνική Άμυνα του Μετρό από Δευτέρα ως Παρασκευή, μεταξύ 8:00 π.μ έως 16:00.


    Πληροφορίες για την ανταλλαγή παλιών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε σήμερα ο οργανισμός. Η διαδικασία θα πραγματοποιείται ως τα τέλη του 2017.

    Οι κάτοχοι παλιών χάρτινων εισιτηρίων όλων των ειδών μπορούν να τα ανταλλάσσουν ως εξής:

    • Οι κάτοχοι εισιτηρίων έως 10 τεμάχια (όλων των ειδών) τα ανταλλάσσουν στα εκδοτήρια του Μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατά τις ώρες από 07.00 π.μ. έως τις 21.30 μ.μ. ή στο σταθμό Εθνική Άμυνα από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8:00 π.μ έως τις 16:00 καθώς και στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΣΥ ΑΕ (Παρνασσού 6, Άγιος Ιωάννης Ρέντης) τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ.
    • Οι κάτοχοι 11 εισιτηρίων και άνω τα ανταλλάσσουν στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, Αθήνα) τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08.00 μέχρι τις 14:00.

    Η διαδικασία ανταλλαγής των χάρτινων εισιτηρίων πραγματοποιείται σύμφωνα με τα κάτωθι:

    • Συμπληρώνεται σχετικό έντυπο με τα είδη και των αριθμό των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων.
    • Η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων ανταλλάσσεται με αποθηκευμένη αξία προσωποποιημένης κάρτας (ATH.ENA Card).
      ή
    • Η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων ανταλλάσσεται με αποθηκευμένη αξία απρόσωπης κάρτας (ATH.ENA Card).
      ή
    • Η αξία των επιστρεφομένων μονών χάρτινων εισιτηρίων αντιστοιχίζεται αθροιστικά με πολλαπλό ηλεκτρονικό εισιτήριο (ATH.ENA Τicket) 5 διαδρομών ή 10+1 διαδρομών ή 2πλό.

    Επισημάνσεις:

    • Οι δικαιούχοι μετακίνησης με μειωμένο κόμιστρο, φέρουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (π.χ. οι κάτω των 18 και οι άνω των 65, Δελτίο Ταυτότητος ή έγγραφο με την ημερομηνία γέννησης)
    • Οι ανταλλαγές με πολλαπλά ηλεκτρονικά εισιτήρια, θα πραγματοποιούνται μόνο με συνδυασμούς των 5 διαδρομών, 10+1 διαδρομών, 2πλό και 1 μεμονωμένο.
    • Τα εισιτήρια ελέγχονται με ηλεκτρονικό εξοπλισμό ως προς τη γνησιότητά τους. Εισιτήρια μη γνήσια δεν αντικαθίστανται.
    • Η ανταλλαγή χάρτινων εισιτηρίων με αντίστοιχα ηλεκτρονικά θα πραγματοποιείται έως το τέλος του έτους 2017.
 
 

Διαβάστε Περισσότερα