Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Φόρτιση Ath.ena Card μέσω smartphone: Κυκλοφόρησε η εφαρμογή

Share

  Επισκέψεις σε αυτόματα μηχανήματα και εκδοτήρια τέλος για κατόχους προσωποποιημένων Ath.ena Card που θα επιλέξουν να αγοράζουν προϊόντα κομίστρου και να φορτίζουν την κάρτα τους μέσω κινητού.

  Η εφαρμογή ATH.ENA Card είναι ήδη διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play για κατόχους κινητών Android με τεχνολογία NFC (φανταζόμαστε πως αναμένεται και η κυκλοφορία αντίστοιχης εφαρμογής για iPhone οι χρήστες iPhone μάλλον θα σταθούν άτυχοι προς το παρόν).

  Την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι είναι κάτοχοι προσωποποιημένης Ath.ena Card (όχι ανώνυμης ή Ath.ena Ticket) και επιθυμούν να προσθέσουν στην κάρτα τους εισιτήρια. Είναι επίσης δυνατή η φόρτιση της κάρτας με εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί online μέσω του site athenacard.gr. Μέχρι σήμερα η μόνη επιλογή για όσους αγόραζαν προϊόντα κομίστρου online ήταν να επισκεφτούν ένα εκδοτικό μηχάνημα ή εκδοτήριο προκειμένου να γίνει η φόρτιση.

  Τέλος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς πολλαπλών εισιτηρίων Ath.ena Ticket (ο χρήστης λαμβάνει κωδικό για εκτύπωση από αυτόματο μηχάνημα) τα οποία βεβαίως είναι ανώνυμα, ωστόσο και πάλι απαιτείται η είσοδος στην εφαρμογή που είναι δυνατή μόνο για κατόχους προσωποιημένων καρτών.

  Σημειώνεται πως για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, όπως και για να αγοράσετε εισιτήρια online στο athenacard.gr απαιτείται εγγραφή κατά την οποία επιλέγετε ένα νέο κωδικό (όχι το PIN που χρησιμοποιήσατε για την έκδοση της κάρτας.)

  Δείτε επίσης:

 
 

Διαβάστε Περισσότερα