Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

ΟΑΣΑ: Προσωποποιημένη κάρτα για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου

Share

    Με σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΑ καλεί τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου (ανήλικους, φοιτητές, άνω των 65 ετών, πολύτεκνους κ.λπ.) να προχωρήσουν σε έκδοση προσωποποιημένης Ath.ena Card προκειμένου να μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια μειωμένου κομίστρου εύκολα από τα αυτόματα μηχανήματα ή και μέσω διαδικτύου.

    Αν κρίνουμε και από τα μηνύματα που λαμβάνουμε, πολλοί δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου είναι προβληματισμένοι καθώς δεν μπορούν να αγοράσουν μειωμένα εισιτήρια Ath.ena Ticket από τα αυτόματα μηχανήματα. Εισιτήρια Ath.ena Ticket μειωμένης αξίας διατίθενται μόνο στα εκδοτήρια εισιτηρίων με επίδειξη του ανάλογου πιστοποιητικού.

    Μέσω της προσωποποιημένης Ath.ena Card, οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου μπορούν να φορτίζουν την κάρτα τους με οποιοδήποτε προϊόν κομίστρου, ακόμα και με ένα απλό εισιτήριο, στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα, στα εκδοτήρια ή μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ υπάρχουν επίσης 200 περίπτερα με POS για φόρτιση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

    Διαβάστε σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα