Μεταβολές δρομολογίων Λεωφορείων, Τρόλεϊ και Τραμ λόγω Ερντογάν – Γρηγορόπουλου

yalodomi.gr

Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα, θα υπάρξουν τροποποιήσεις δρομολογίων Λεωφορείων, Τρόλεϊ και Τραμ από την Τετάρτη 6 έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 07:00 π.μ., σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό θα κλείσει στις 12:00 το μεσημέρι και ο σταθμός Πανεπιστήμιο στις 16:00 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση.

Λόγω της επίσκεψης Ερντογάν, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεï στο κέντρο της πόλης της Αθήνας σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 06:00 π.μ. έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό θα είναι κλειστός όλη τη μέρα. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση. Ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Δεδομένου ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα αναχωρήσει για τη Θράκη το πρωί της Παρασκευής, ο σταθμός ενδεχομένως να ανοίξει  ως το μεσημέρι. Κατά την μετακίνηση του προς και από  το Αεροδρόμιο θα υπάρξει ολιγόωρο κλείσιμο των σταθμών Μετρό και Προαστιακού που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Περισσότερες πληροφορίες, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, θα δίδονται από την τηλεφωνική γραμμή 11185.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*