Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Και νέα έκρηξη κινητήρα λεωφορείου στη γραμμή 608

Share

    Δεύτερο περιστατικό έκρηξης σε κινητήρα λεωφορείου μέσα σε δύο μήνες και μάλιστα στην ίδια γραμμή είχαμε σήμερα σύμφωνα με καταγγελία της Ανεξάρτητης Παρέμβασης ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ.

    Το περιστατικό συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί και πάλι στη γραμμή 608 Γαλάτσι-Νεκροταφείο Ζωγράφου σε λεωφορείο κινούταν στην οδό Πατησίων στο ύψος του ΟΤΕ. Αφού πραγματοποίησε στάση στον ΟΤΕ, κινήθηκε για λίγα μέτρα και ο κινητήρας εξερράγη.

    Όπως αναφέρει το σωματείο:

    Είχαμε προειδοποιήσει πριν τρεις μήνες (σ.σ. το περιστατικό είχε συμβεί στις 30 Νοεμβρίου) με το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε επί της λεωφόρο Κουσίδου στου Ζωγράφου ότι χρειάζεται να παρθούν μέτρα από το υπουργείο μεταφορών, λόγω της παλαιότητας του στόλου. Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία επέλεξε αντί να προχωρήσει σε κινήσεις που να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ακεραιότητα επιβατών και οδηγών, σε τρομοκρατία κατά όσων αναδείκνυαν και αποκάλυπταν στην κοινή γνώμη την κατάσταση που έχουν φτάσει την δημόσια συγκοινωνία.

    Κύριοι της κυβέρνησης λάβετε τα μέτρα σας, είσαστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί από δω και πέρα σε επιβάτη και οδηγό. Οι επιβάτες και το προσωπικό της ΟΣΥ δεν είναι μόνο νούμερα, είναι ζωές οι οποίες χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ για να βγάζουνε το μεροκάματο και να πηγαίνουν στις δουλειές τους.

    Το προηγούμενο περιστατικό είχε συμβεί σε λεωφορείο της ίδιας γραμμής το απόγευμα της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου 2017. Σε εκείνη της περίπτωση ο οδηγός είχε επικοινωνήσει με το αμαξοστάσιο του Ελληνικού καθώς ένας θόρυβος ακουγόταν στον κινητήρα από το ύψος της πλατείας Κάνιγγος. Η έκρηξη του κινητήρα έγινε στην οδό Κουσίδου και ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο με επιβάτες.

    Όπως σημειώνει η Ανεξάρτητη Παρέμβαση, και τα δύο λεωφορεία ανήκουν στο ίδιο αμαξοστάσιο το οποίο έχει υψηλό αριθμό βλαβών.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα