Καθυστερεί η ενεργοποίηση των καρτών για άνεργους και ΑΜΕΑ

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, απόγευμα της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018, η διαδικασία ενεργοποίησης των προσωποποιημένων καρτών για άνεργους και ΑΜΕΑ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ την περασμένη Πέμπτη, η διαδικασία ενεργοποίησής των καρτών μέσω online εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ αναμενόταν να ξεκινήσει σήμερα. Από το πρωί όμως υπάρχει σιγή ασυρμάτου από τον ΟΑΣΑ.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται και σήμερα η αποστολή των καρτών σε όσους έχουν κάνει online αίτηση από τον περασμένο Ιανουάριο. Η έκδοση και αποστολή τους αναμένεται να διαρκέσει αρκετές μέρες ακόμα.

Σήμερα Δευτέρα ήταν και η πρώτη εργάσιμη μέρα με κλειστές (έστω και part time) τις πύλες εισόδου/εξόδου στο Σύνταγμα, το σταθμό Μετρό με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση. Αν και υπήρξαν κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις στην είσοδο και την έξοδο των επιβατών, το εγχείρημα φαίνεται πως εξελίσσεται ομαλά. Σημειώνεται πως μέχρι και τις 14 Μαρτίου (τουλάχιστον) μία πύλη θα παραμένει ανοικτή σε όλους τους σταθμούς προκειμένου να διέρχονται οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook και το twitter.

Δείτε επίσης: