Δωρεά οχήματος από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το δήμο Μάνδρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, δώρισε στον Δήμο ένα όχημα 14 θέσεων, μοντέλου Ford Transit Panorama.

Με αφορμή τη χορηγία ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Καθηγητής κ. Φίλιππος Τσαλίδης, δήλωσε: «Η επίσκεψή μας σήμερα εδώ επισφραγίζει μια σημαντική πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία αποσκοπεί στην υποστήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Σε περιόδους κρίσης, οι χορηγίες και οι δωρεές επηρεάζουν περισσότερους ανθρώπους, μεγιστοποιούν το αποτύπωμα της προσφορά των εταιριών στην καθημερινότητα των πολιτών και είναι αναγκαίες περισσότερο από ποτέ. Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας πέρασε και περνάει μια δύσκολη περίοδο στη διαχείριση των συνεπειών από την πρόσφατη πλημμύρα και θέλουμε, ως εταιρία με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να συμβάλουμε στοχευμένα στη μερική κάλυψη αναγκών του. Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε τη συγκεκριμένη δωρεά του οχήματος. Ευχόμαστε η συμβολή μας να φανεί χρήσιμη και να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά από τον Δήμο.»

Επιπλέον, η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, κυρία Γιάννα Κριεκούκη, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε την αλληλεγγύη και την άμεση καλή πρόθεση όλων των ανθρώπων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να σταθούν δίπλα στον Δήμο μας. Ήρθαν κοντά μας, άκουσαν τους προβληματισμούς μας και σήμερα αποδεικνύεται έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, με τη δωρεά ενός 14θέσιου οχήματος, η κοινωνική ευαισθησία, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα της εταιρίας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία και προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Φίλιππο Τσαλίδη.»