Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Οι κωδικοί σφαλμάτων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Share

    Χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, όλοι έχουμε πέσει σε περιπτώσεις που η κάρτα ή το εισιτήριο που χρησιμοποιούμε δεν γίνεται δεκτό στα ακυρωτικά μηχανήματα στους σταθμούς του Μετρό ή εντός λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ.

    Σε αυτή την περίπτωση, εμφανίζονται κόκκινα φωτάκια, ένα κόκκινο Χ και ακούγεται η ανάλογη ηχητική ένδειξη. Στην οθόνη όμως εμφανίζεται και ένας κωδικός σφάλματος, ανάλογα με την αιτία για την οποία η επικύρωση ήταν ανεπιτυχής. Το news247.gr παρουσίασε μία λίστα με τα σφάλματα αυτά:

    • Ε04 Δεν έχει πραγματοποιηθεί επικύρωση εισόδου
    • Ε05 Υπέρβαση του επιτρεπτού χρόνου (90 λεπτά)
    • E14 Δεν επαρκεί το υπόλοιπο Αποθηκευμένης Αξίας
    • Ε18 Μη αποδεκτό προϊόν (Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει φορτωμένο προϊόν ή ότι το περιεχόμενο προϊόν έχει λήξει)
    • Ε33 Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η επικύρωση εισόδου
    • Ε44 Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η επικύρωση εξόδου

    Μία ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο κωδικός Ε06 που σημαίνει ότι η κάρτα βρίσκεται στη μαύρη λίστα. Αφορά σε κάρτες που έχουν «ακυρωθεί» καθώς ο κάτοχός τους έχει δηλώσει κλοπή ή απώλεια και χρησιμοποιούνται από τρίτα άτομα. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα μπαίνει σε “μαύρη λίστα” έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον τρίτο.

    Δείτε επίσης:

 
 

Διαβάστε Περισσότερα