Αττικό Μετρό: Διαφημιστικό πρόγραμμα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ το 2020

Διαφημιστικό πρόγραμμα αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τα έργα του Μετρό στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενέκρινε πριν τα Χριστούγεννα το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικό Μετρό για το 2020. Η χρηματοδότηση του προγράμματος, που θα κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα προέλθει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΕΣΠΑ 2014-2020.

Συγκεκριμένα, η Αττικό Μετρό ενέκρινε το Πρόγραμμα Επικοινωνιακής Προβολής και Παραγωγής Οπτικοακουστικού Υλικού για το έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης, συνολικής αξίας 640.000 ευρώ, στο πλαίσιο της πράξης «Μετρό Θεσσαλονίκης Βασική Γραμμή (Έργο 2) Ολοκλήρωση Κατασκευής και Προμήθεια Συρμών – Φάση Β’» του ΕΣΠΑ. 

Επίσης, εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Επικοινωνιακής Προβολής και Παραγωγής Οπτικοακουστικού Υλικού για το έργο της Επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά, συνολικής αξίας 450.000 ευρώ, στο πλαίσιο της πράξης «Επέκταση του Μετρό Αθήνας, τμήμα Χαϊδάρι – Πειραιάς και Συρμοί του Μετρό Αθήνας – Ολοκλήρωση κατασκευής και θέση σε λειτουργία – Φάση Β» του ΕΣΠΑ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία σχετικά με «Υπηρεσίες Διαφήμισης για την Κάλυψη των Αναγκών Επικοινωνίας, Προβολής και Δημοσιότητας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και των έργων που εκτελούνται για την Επέκταση της Γραμμής 3, Τμήμα Αγία Μαρίνα – Δημοτικό Θέατρο» και «Μετρό  Θεσσαλονίκης – Βασική Γραμμή – Επέκταση προς Καλαμάρια».

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*