Κλειστός ο σταθμός Αγία Μαρίνα το Σαββατοκύριακο

Ενημέρωση 11/3:

Οι σταθμοί Αγία Μαρίνα και Αιγάλεω θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής Χ2. Η Λεωφορειακή Γραμμή Χ2 θα λειτουργεί από τις 05:30 έως και τη λήξη της βάρδιας. Tο Σάββατο, η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 02:00 (πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής) λόγω της σχετικής παράτασης των δρομολογίων του Μετρό.

Η Αφετηρία και το Τέρμα της γραμμής, ορίζεται επί της Ιεράς οδού μπροστά στο Δημαρχείο Αιγάλεω (κατεύθυνση προς Χαϊδάρι), στην υπάρχουσα αφετηρία της γραμμής 891.

Κυκλική Διαδρομή της προσωρινής Λεωφορειακής Γραμμής Χ2

Από την Αφετηρία, αναστροφή επί της Ιεράς οδού, συνέχεια Ιερά Οδός, δεξιά Παπαναστασίου, δεξιά Ρ. Φεραίου, δεξιά Στ. Σαράφη, αριστερά Ιερά οδός, μέχρι την αφετηρία της γραμμής 891.

Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις εξής στάσεις:

  • «ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ», η οποία βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού μεταξύ Κρήνης και Αγ. Μαρίνας (κατεύθυνση προς Αιγάλεω)
  • «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», η οποία βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού μεταξύ Στ. Σαράφη και Παπαναστασίου (κατεύθυνση προς Αθήνα).

Το Σάββατο 14 Μαρτίου και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 θα κλείσει ο σταθμός «Αγ. Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό, λόγω προγραμματισμένων εργασιών και δοκιμών οι οποίες αφορούν την επέκταση του δικτύου προς Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλό και Νίκαια.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου τα δρομολόγια της γραμμής 3 θα πραγματοποιούνται με τερματικό σταθμό το «Αιγάλεω» και στο τμήμα Αιγάλεω- Δουκ. Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*