Αλλαγές στον Προαστιακό της Αθήνας φέρνουν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς Αίγιο

Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από Αεροδρόμιο και Πειραιά προς Αίγιο και αντίστροφα. Όποιος πάντως περίμενε την ιδιωτική πλέον εταιρεία να «κάνει φασαρία» για τα νέα της δρομολόγια μάλλον απογοητεύτηκε, αφού πέρα από την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας δεν υπήρξε κάποια άλλη ενημερωτική ή διαφημιστική ενέργεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα το πρωί στους σταθμούς του Προαστιακού δεν υπήρξαν ηχητικές ή άλλες ανακοινώσεις για τα νέα δρομολόγια ενώ οι πίνακες δρομολογίων ανέβηκαν στο site της εταιρείας νωρίτερα το απόγευμα.

Τα νέα δρομολόγια προς Αίγιο απαιτούν την προσοχή όσων μετακινούνται με τον Προαστιακό της Αθήνας, καθώς σταθμεύουν μόνο σε συγκεκριμένους σταθμούς του αστικού τμήματος ενώ διέρχονται από άλλους χωρίς να πραγματοποιούν στάση. 

Έτσι, στα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο, οι συρμοί κάνουν στάση σε Πλακεντίας, Κηφισίας, Νερατζιώτισσα και Μεταμόρφωση ενώ διέρχονται χωρίς στάση από τους υπόλοιπους σταθμούς (Κορωπί, Παιανία – Κάντζα, Παλλήνη, Πεντέλης, Ηράκλειο, ΣΚΑ).

Στα δρομολόγια από και προς Πειραιά στάση γίνεται μόνο στο σταθμό Λαρίσης, και στη συνέχεια σε όλους τους σταθμούς από τα Λιόσια και μετά.

Υπενθυμίζεται πως για μετάβαση στο Αίγιο απαιτείται αλλαγή συρμού στο Κιάτο αφού δεν έχουν ακόμα γίνει οι εργασίες για την ηλεκτροκίνηση στη νέα γραμμή.  

Για τα δρομολόγια από ή προς σταθμούς εκτός του αστικού τμήματος του Προαστιακού απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου το οποίο αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη ημέρα και χρονική ζώνη. 

Ακολουθούν τα νέα δρομολόγια από και προς Αίγιο:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*