Το Μετρό της Αθήνας καλεί τους νέους επιστήμονες

Ανοιχτή πρόσκληση, μέσω του χαιρετισμού του στην εναρκτήρια τηλ- εκδήλωση της «Βραδιάς του Ερευνητή» που διοργανώνει για 7η χρονιά το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, απεύθυνε ο πρόεδρος της ΣΤΑ.ΣΥ. κ. Χάρης Δαμάσκος, σε όλες τις νέες και τους νέους επιστήμονες.

Συγκεκριμένα ο κ. Δαμάσκος τους κάλεσε να συμμετέχουν στην προσπάθεια που κάνουν οι Σταθερές Συγκοινωνίες να ενσωματώσουν τη νέα τεχνολογία και την έρευνα στην υπηρεσία του πολίτη και να κάνουν στο Μετρό και στο Τραμ της Αθήνας να χτυπήσει δυνατά η καρδιά της καινοτομίας στο χώρο των Μεταφορών σε όλη την Ευρώπη.

Επισήμανε ότι «χώρες, εταιρείες και πανεπιστήμια που είχαν τα προηγούμενα χρόνια επενδύσει χρόνο και χρήμα στα ερευνητικά τους προγράμματα είναι αυτά που σήμερα, την εποχή του 21ου αιώνα, θα σώσουν την ανθρωπότητα, θα της δώσουν πίσω τον παλιό τρόπο ζωής και θα αποτρέψουν από κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία».

Η έρευνα και η καινοτομία, κατέληξε ο κ. Δαμάσκος «δεν είναι απλά το μέλλον, αλλά τα απαραίτητα εργαλεία επιβίωσης και ανάπτυξης σε έναν καινούριο κόσμο, σε έναν νέο από κάθε άποψη αιώνα».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*