Αποκαταστάθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η κυκλοφορία στη γραμμή του ΗΣΑΠ

Ενημέρωση ώρα 19:30:

Αποκαταστάθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2021 η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) καθώς άνοιξε το τμήμα Φάληρο – Κηφισιά ύστερα απο τρεις περίπου μέρες. Η κυκλοφορία πλέον διεξάγεται σε όλη τη γραμμή από Πειραιά ως Κηφισιά.

Νωρίτερα, η ΣΤΑΣΥ είχε ανακοινώσει πως η γραμμή θα παραδφοθεί το πρωί της Παρασκευής.


Αρχικό άρθρο:

Το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουλίου 2021 αναμένεται η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ), μετά την αποκατάσταση των βλαβών που είχαν προκληθεί από πυρκαγιά την Τρίτη 27 Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Εξαιτίας της βλάβης στα συστήματα ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών, παραμένει μέχρι και τώρα εκτός λειτουργίας το τμήμα Φάληρο – Πειραιάς του ΗΣΑΠ, με την κυκλοφορία να γίνεται με λεωφορεία.

Και στο τμήμα Ταύρος – Φάληρο όμως ισχύει μονοδρόμηση, με αποτέλεσμα πολύ μεγάλες αναμονές στους ενδιάμεσους σταθμούς.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Σας ενημερώνουμε, πως από αύριο το πρωί Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 κι από την έναρξη λειτουργίας της, η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά αποκαθίσταται πλήρως.

Τεχνικά συνεργεία της ΣΤΑ.ΣΥ. σε συνεργασία με εξωτερικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές που προκάλεσε η πυρκαγιά της περασμένης Τρίτης, τα αίτια της οποίας είναι υπό διερεύνηση. Πρόκειται για μεγάλης έκτασης καταστροφές σε τμήματα καλωδιώσεων ηλεκτροδότησης, σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ζητά συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*