Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία στη γραμμή του ΗΣΑΠ

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίσταται στη γραμμή του ΗΣΑΠ τις τελευταίες 3 ημέρες, λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στο τμήμα Φάληρο – Πειραιάς (και τη μονοδρόμηση στο τμήμα Ταύρος – Φάληρο) μετά την πυρκαγιά της περασμένης Τρίτης ζητά με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ.

Το σωματείο αναφέρει πως οι εργαζόμενοι στη γραμμή 1 καταβάλουν άοκνες προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό, συγχείροντας τους συναδέλφους στη γραμμή για τις προσπάθειες αυτές.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Πέμπτη , 29 /7/2021 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Προσπάθειες των εργαζόμενων στη Γραμμή 1 για την πλήρη αποκατάσταση της συγκοινωνίας

Μια απρόβλεπτη φωτιά, που προκλήθηκε, την Τρίτη 27/7, σε καλώδια, στο τμήμα της Γραμμής 1 της ΣΤΑ.ΣΥ (πρώην ΗΣΑΠ) μεταξύ Φαλήρου και Πειραιά, παρότι κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκάλεσε σοβαρές ζημιές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στην κίνηση των συρμών και στην εξυπηρέτηση των επιβατών.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των εργαζόμενων και τις προσπάθειές τους η συγκοινωνία στο μεγαλύτερο τμήμα της Γραμμής αποκαταστάθηκε εντός της ίδιας ημέρας. Ωστόσο, αναγκαστικά λόγω των βλαβών, που είχαν προκληθεί, παρέμεινε κλειστό το τμήμα της Γραμμής μεταξύ Φαλήρου και Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι οι εργαζόμενοι, απ’ όλες τις εμπλεκόμενες ειδικότητες, συνέχισαν, πάρα τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να κάνουν άοκνες προσπάθειες, ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η βλάβη αλλά και να εξυπηρετηθούν, όσο γίνεται καλύτερα, οι επιβάτες.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας θεωρεί, πάντως, υποχρέωσή της να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία από τους φίλους επιβάτες και να τους διαβεβαιώσει ότι όλοι οι συνάδελφοι στη Γραμμή 1 προσπαθούν για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Παράλληλα, όμως, θα ευχαριστήσουμε και θα συγχαρούμε προσωπικά τον κάθε συνάδελφο στη Γραμμή 1 για τις προσπάθειές του ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η βλάβη και να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες.

Με την ευκαιρία, θα τονίσουμε, ότι η μεγάλη δύναμη των Σταθερών Συγκοινωνιών είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, που με τη τεράστια εμπειρία τους, την εξειδίκευσή τους και την εργατικότητά τους υπερνικούν και τα μεγαλύτερα εμπόδια διασφαλίζοντας ασφαλή και ποιοτική λειτουργία των Γραμμών 1,2 και 3 και του Τραμ, με όλες τις συνθήκες.

Η Διοίκηση

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*