Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Γλυφάδα: Τραυματισμός ανηλίκου σε διάβαση του Τραμ

0
Ένας ανήλικος τραυματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από διερχομενο Τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:26 το απόγευμα, ο ανήλικος προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του Τραμ σε σημείο διέλευσης πεζών μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο και είχε επαφή με διερχόμενο συρμό του Τραμ. Στο...

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου: Μουσική εκδήλωση στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη στο σταθμό Σύνταγμα

Share

    Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα που η Αττική γη αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη, η ΣΤΑ.ΣΥ. σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών τιμούν τη μνήμη του, με ένα σεμνό μουσικό αντίο, στις 12 το μεσημέρι, στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα».

    Στην καρδιά της πόλης, στο σταυροδρόμι των καθημερινών διαδρομών μας, δύο έμπειροι μουσικοί, ο συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, γνωστός πιανίστας και τραγουδιστής, Βαγγέλης Μπόντας και ο αναγνωρισμένος τσελίστας, Δημήτρης Γούζιος ερμηνεύουν, μεταξύ άλλων, τα χιλιοτραγουδισμένα: Αγάπη μου, Όμορφη πόλη, Μαργαρίτα μαγιοπούλα, Άρνηση και Νύχτα Μαγικιά.

    Μια πρωτοβουλία της ΣΤΑ.ΣΥ. που προσφέρεται από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Ένα κάλεσμα στον κόσμο να σιγοψιθυρίσει το αντίο που ταιριάζει στον Μίκη Θεοδωράκη της ζωής και του θρύλου.

    Πηγή: ΣΤΑΣΥ

 
 

Διαβάστε Περισσότερα