Ξεκίνησε η μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις συγκοινωνίες της Αθήνας – Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φετινή μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, το Athens Transport δίνει το λόγο στους αναγνώστες του, τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, για να αξιολογήσουν τη λειτουργία του κάθε μέσου καθώς και να εκφράσουν τη γνώμη τους για μία σειρά θεμάτων σχετικά με τις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Έρευνα Athens Transport 2021: Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο

Όπως συμβαίνει κάθε χρονιά από το 2014, στο επικέντρο και της φετινής έρευνας είναι η αξιολόγηση του κάθε μέσου από τους επιβάτες του με βάση μία σειρά 10 κριτηρίων. Στο δεύτερο μισό της έρευνας, ζητείται η γνώμη των συμμετεχόντων για διάφορα επίκαιρα θέματα όπως η πανδημία του κορωνοϊού και πώς αυτή επηρεάζει τις αστικές συγκοινωνίες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιβάτες, τα εισιτήρια και η εισιτηριοδιαφυγή, η παραχώτηση δρομολογίων σε ιδιώτες κ.ά.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτούνται περίπου 10 – 12 λεπτά. Θα βρίσκεται online τουλάχιστον μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμός απαντήσεων. Όπως πάντα, οι περισσότερες από τις ερωτήσεις είναι προαιρετικές και οι συμμετέχοντες μπορούν να απαντούν μόνο σε αυτές για τις οποίες έχουν γνώμη. 

Η μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις συγκοινωνίες της Αθήνας ξεκίνησε το 2014 και φέτος πραγματοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαναλαμβανόμενη έρευνα του είδους της και κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες απαντήσεις από αναγνώστες του Athens Transport και μη. Καθώς μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων (όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα) είναι συχνοί χρήστες των αστικών συγκοινωνιών, η έρευνα δίνει τον παλμό των καθημερινών χρηστών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την εξαγωγή συμπερασμάτων από τους επίσημους φορείς και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις μεταφορές στην Αθήνα.

Μη ξεχάσετε λοιπόν να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και μείνετε συντονισμένοι για τα αποτελέσματα σε ένα περίπου μήνα από σήμερα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*