Νέο λεωφορείο για τη δημοτική συγκοινωνία Μοσχάτου-Ταύρου

Ένα νέο υπερσύγχρονο λεωφορείο παρέλαβε ο δήμος Μοσχάτου – Ταύρου για τις ανάγκες των δημοτών και τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά την αγορά δύο λεωφορείων το 2020. Η προμήθεια έγινε με ίδιους πόρους του δήμου, μαζί τρία ημιφορτηγά για τις ανάγκες των υπηρεσιών του.

Τα τελευταία δύο χρόνια οι επενδύσεις που έχουν γίνει για την ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου ξεπερνούν τα 2.800.000€, για τις ανάγκες του εξοπλισμού των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας. Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ο δήμος παρέλαβε επίσης ένα νέο απορριμματοφόρο από το πρόγραμμα Φιλόδημος και από ίδιους πόρους, συνεχίζοντας την ανανέωση του στόλου απορριμματοφόρων. Αναμένεται επίσης η δημοπράτηση ενός φορτωτή και ενός τράκτορα.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε την ανανέωση του στόλου οχημάτων και των λειτουργιών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, σεβόμενοι τα χρήματα των πολιτών και εξασφαλίζοντας επίσης σημαντικούς πόρους από άλλα προγράμματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι πράγματι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε ένας Δήμος ο οποίος είναι σύγχρονος, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, με κοινωνικό πρόσωπο».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*