Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Γλυφάδα: Τραυματισμός ανηλίκου σε διάβαση του Τραμ

0
Ένας ανήλικος τραυματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από διερχομενο Τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:26 το απόγευμα, ο ανήλικος προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του Τραμ σε σημείο διέλευσης πεζών μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο και είχε επαφή με διερχόμενο συρμό του Τραμ. Στο...

Ανδρέας Λοβέρδος: Είσοδος με rapid test και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Share

    Η είσοδος των ανεμβολίαστων πολιτών θα πρέπει να γίνεται με rapid test και στα σούπερ μάρκετ και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υποστήριξε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

    Ο κ. Λοβέρδος είπε επίσης πως είναι θετικός στο να ψηφισθεί η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την επίδειξη τεστ και στις εκκλησίες.

    Προς το παρόν, ήδη από τους πρώτους μήνες της πανδημίας, η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τεθεί ζήτημα περιορισμού της πρόσβασης πολιτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Αυτή τη στιγμή τα μόνα μέτρα που ισχύουν είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας και το ανώτατο όριο εισόδου ως το 85% της χωρητικότητας των μέσων. Όπως όμως έχει διαπιστώσει το σύνολο των επιβατών, δεν πραγματοποιείται κανένας έλεγχος, κάτι που κάνει αβέβαιη τη λήψη επιπλέον μέτρων.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα