Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ στην Ομόνοια

Μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο κεντρικό κτήριο της ΣΤΑ.ΣΥ. στην οδό Αθηνάς προκαλώντας βανδαλισμούς και τρομακρατώντας τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, τα μέλη της ομάδας πέταξαν μαύρη μπογιά και τρικάκια σε χώρους του κτηρίου.

Η ΣΤΑΣΥ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση:

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση βίας, που δέχθηκαν σήμερα οι Σταθερές Συγκοινωνίες και οι εργαζόμενοί τους, από ομάδα ατόμων του Ρουβίκωνα. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και ενώ εκατοντάδες υπάλληλοι της ΣΤΑ.ΣΥ. εργάζονταν στα κεντρικά γραφεία της οδού Αθηνάς στην Ομόνοια, ομάδα ατόμων εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, τρομοκρατώντας εργαζόμενους και προκαλώντας ευρείας κλίμακας βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου.

Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, κάθε απόπειρα εκφοβισμού και στεκόμαστε σταθερά απέναντι σε επιθέσεις σαν και τη σημερινή. Η ΣΤΑ.ΣΥ. είναι μια εταιρεία, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με κύριο μέλημα και αποστολή την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά τους. Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και καμία πράξη βίας δεν πρόκειται να ανακόψει αυτήν μας την προσπάθεια.

Με δήλωσή του, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς καταδίκασε επίσης την επίθεση.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*