ΣΤΑΣΥ: Το Τραμ δεν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Πειραιά

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για τροχαίο ατύχημα στον Πειραιά με εμπλοκή συρμού του Τραμ που εκτελούσε δοκιμαστικά δρομολόγια προχώρησε η ΣΤΑΣΥ.

Η εταιρεία σημειώνει ότι το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε μπροστά από τη στάση «Λαμπράκη» του Τραμ επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά, προκλήθηκε, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα. Ο εικονιζόμενος, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, συρμός του Τραμ, ακινητοποιήθηκε πριν τη στάση και ανέμενε έως ότου επιχειρήσουν δυνάμεις της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στο σημείο.

Η παράδοση της επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών δρομολογίων. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως η εμπορική λειτουργία της γραμμής θα ξεκινούσε αυτή την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, ωστόσο στη συνέχεια δόθηκε μία ακόμα παράταση. Από χτες Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου εν τω μεταξύ ξεκίνησαν τα δύο νέα δρομολόγια του Τραμ Σύνταγμα – Πικροδάφνη και Ασκληπιείο Βούλας – Γήπεδο Καραϊσκάκη με ανταπόκριση στο σταθμό Πικροδάφνη.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*