Μία σύλληψη για επίθεση κατά μετανάστη εντός συρμού του ΗΣΑΠ

Ένας άνδρας συνελήφθη για την επίθεση που άφησε αιμόφυρτο έναν μετανάστη εντός συρμού του ΗΣΑΠ στο σταθμό Μοσχάτο το περασμένο Σάββατο.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω δημοσίευσης στα social media. Στο σχετικό βίντεο διάρκειας 7 δευτερολέπτων φαίνεται ένας άνδρας καθισμένος εντός συρμού του ΗΣΑΠ να κρατά ένα χαρτομάντιλο στο πρόσωπό του ενώ στο δάπεδο έχουν πέσει πολλές σταγόνες αίματος.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, με παρέμβαση του Υπεύθυνου Ασφαλείας καθώς και του Υπεύθυνου Σταθμού στο Μοσχάτο, ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σταθμό για να συλλάβει τον εμπλεκόμενο στην επίθεση.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων, αναφορικά με επίθεση που δέχθηκε επιβάτης από άνδρα εντός συρμού της Γραμμής 1 του Μετρό το Σάββατο 22/01/2022, η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει, πως η αντίδραση του εμπλεκόμενου στο εν λόγω συμβάν προσωπικού της ήταν άμεση.

Με παρέμβαση του Ελεγκτή Ασφαλείας, καθώς και του Υπεύθυνου Σταθμού στο Μοσχάτο, ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ και ομάδα ΔΙΑΣ που κατέφθασε στο σταθμό, προχώρησε στη σύλληψη άνδρα, εμπλεκόμενου στο εν λόγω περιστατικό.

Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της εταιρείας μας και ως εκ τούτου η ΣΤΑ.ΣΥ. προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του φερόμενου ως δράστη. Συγχαίρουμε το προσωπικό μας για την άμεση αντίδρασή του στο εν λόγω συμβάν, όπως και σε κάθε συμβάν που εμποδίζει την ομαλή μετακίνηση του συνόλου των επιβατών μας.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*