Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Επίθεση με πέτρες σε συρμό του Προαστιακού στον Ασπρόπυργο

Share

    Μία ακόμα επίθεση με πέτρες κατά συρμού του Προαστιακού της Αθήνας σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Ασπροπύργου.

    Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1314 από τον Πειραιά προς το Κιάτο δέχθηκε επίθεση με πέτρες κοντά στο σταθμό του Ασπροπύργου. Α:ποτέλεσμα ήταν να σπάσει υαλοπίνακας ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη ή εργαζόμενου.

    Οι επιθέσεις με πέτρες κατά τρένων είναι συνηθισμένο φαινόμενο στον Ασπρόπυργο και σε άλλες περιοχές πλησίον οικισμών Ρομά. Τους τελευταίους μήνες ο ΟΣΕ αναθέτει σε εταιρείες σεκιούριτι την φύλαξη τμημάτων της γραμμής όπου παρατηρούνται επιθέσεις ή κλοπές υλικών ακόμα και με τη χρήση drone χωρίς να αποφεύγεται το σύνολο των περιστατικών που στο παρελθόν είχαν προκαλέσει ακόμα και τραυματισμούς επιβατών.

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα