Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου: Αναστέλλονται δρομολόγια Προαστιακού και Τραμ

Ενημέρωση ώρα 16:30

Αποκαταστάθηκε εντός 15 λεπτών η διακοπή ηλεκτροδότησης που είχε επέλθει νωρίτερα στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Άνω Λιόσια και Μαγούλα του Προαστιακού. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναμένεται η αποκατάσταση των δρομολογίων.


Στην αναστολή δρομολογίων του Προαστιακού προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιηθούν τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια μεταξύ Άνω Λιοσίων – Κορωπί (αμαξοστοιχίες 2232, 2237, 2236, 2241, 2240, 2245, 2244, 2249).

Σημειώνεται ότι σήμερα τα ξημερώματα αποκαταστάθηκε από τον ΟΣΕ η βλάβη στο σιδηροδρομικό σταθμό Αγίων Αναργύρων και έτσι τα δρομολόγια του Προαστιακού από/προς τον Πειραιά πραγματοποιούνται χωρίς αλλαγή συρμού στο σταθμό των Κάτω Αχαρνών.

Χτες Τρίτη 22 Φεβρουαρίου σημειώθηκαν πολλές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων στον Προαστιακό. Όπως καταγγέλουν εργαζόμενοι στο μέσο, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση προς το επιβατικό κοινό σχετικά με τα προβλήματα στα δρομολόγια ενώ από την πλευρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η πληροφόρηση ήταν πως τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά.

Αναστολή δρομολογίων Τραμ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 τα δρομολόγια του Τραμ δεν θα διεξάγονται από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας, λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ σε αγωγό, που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος».

Θα προηγηθεί σταδιακή απόσυρση των συρμών από το δίκτυο.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*