“Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” στο σταθμό του Μετρό Σύνταγμα

 Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου, η ΣΤΑ.ΣΥ. φιλοξενεί και υποστηρίζει στον Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» τη Δράση «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» που διοργανώνει το Humanity Greece.

Από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, οι εθελοντές του Humanity Greece και του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή» και του Βιβλιοταξιδεύουμε, θα βρίσκονται στον σταθμό Σύνταγμα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των νέων στο θέμα και τη διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών.

Η Δράση πραγματοποιείται για τον Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και το κάλεσμα απευθύνεται σε πολίτες 18-40 χρονών, που μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, με την επισήμανση πως η ένταξή τους στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών δεν σημαίνει απαραίτητα και δωρεά μοσχεύματος.

Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση για την διαδικασία της δειγματοληψίας μπορείτε να καλείτε στο 24ωρο Κέντρο Ενημέρωσης: 2610 969164.

Για την πρόσβαση στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*